Èxit del 1r Mercat d’Intercanvi Escolar de Sant Martí

Aquest disssabte dia 10 va tenir lloc el 1r Mercat d’Intercanvi Escolar de Sant Martí organitzat per les escoles La Palmera i Sant Rafael i l’Institut Bernat Metge. Des de les 10 del matí i fins a les 14 del migdia diverses parades oferien diferents objectes per bescanviar per tiquets: roba, joguines, bijuteria elaborada pels alumnes (arracades i polseres), detalls de decoració nadalenca feta també per l’alumnat (postals, tiós imants, pares noels, campanetes, estrelles nadalenques…), videojocs i llibres de diversos gèneres i formats, alguns donats per la Biblioteca Mariona Casajuana.

Un aflux constant de gent, veïns del barri, mares i pares d’alumnes, professorat i, evidentement alumnes que s’encarregaven de les parades, van animar el matí. A més a més, alumnes de 1rD del nostre institut i la Biblioteca del centre van organitzar un contacontes, que va comptar amb tres passis -amb contes explicats per Paula Sala i Ámber Gascón i amenizats amb la col·laboració d’altres companyes d’aula- que van acabar amb caramels i llaminadures per als més petits.

Els beneficis del que es va recollir durant el 1r Mercat d’Intercanvi Escolar de Sant Martí aniran adreçats als viatges de fi de curs de 6è de Primària i 4t d’ESO.

Volem donar les gràcies a tots els companys, alumnes, amics i veïns que ens van acompanyar durant la jornada.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s