1r Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí

Cada any des del 2011, celebrem el mercat d’intercanvi. Enguany, com a novetat, fem un pas  més i ens volem obrir al barri : ens hem coordinat amb altres centres educatius -les escoles La Palmera i Sant Rafael- per organitzar un mercat conjunt.

Aquest dissabte 10 de desembre, des de les 10 del matí i fins a les 13h del migdia, a la Rambla Guipúscoa, entre el carrer Cantàbria i el c/Puigcerdà, instal·larem el I Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí.

1r-mercat-cooperatiuwebEls beneficis obtinguts aniran destinats als viatges de fi de curs de 6è de primària i 4rt d’ESO.

La finalitat d’aquesta iniciativa és transformar l’antic mercat d’intercanvi amb la venda de productes creats  pels alumnes i/o professors amb materials reciclats ( punts de llibre, bijuteria, complements…).

 

A més, incorporem també altres novetats, com la donació de llibres de la Biblioteca Mariona Casajuana, així com el Contacontes del Mercat Cooperatiu, organitzat des de la Biblioteca conjuntament amb alumnes del curs 1D de l’ESO.

diapositiva1

Ja fa anys que la biblioteca col·labora amb les activitats organitzades dins el marc de l’Agenda 21, com va ser la plantada d’un xiprer al pati que commemorava el 1r CLUtopia (Club de Lectura Utopia).

Podeu seguir-nos a Twitter: @MercatCooperati

Us hi esperem!!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s